top of page

Ook Macau geen partij voor Oranje

TERRASSA - Nederland heeft ook de derde poule wedstrijd tegen Macau met ruime cijfers gewonnen. Bondscoach Mart

y van den Brand begon deze wedstrijd met het basisteam. Vanaf het begin werd Macau zwaar onder druk gezet. Nederland was zichtbaar een maatje te groot voor de voormalige aziatische Portugese kolonie. Desondanks duurde het nog tot de achtste minuut voordat het eerste doelpunt viel. Hierna was het verzet van Macau gebroken en kon de Oranje doelpuntenmachine op gang komen. Bij rust was de stand 10-1. Alle spelers kregen speeltijd en allemaal wisten ze ook te scoren. In de tweede helft werd de stand verdubbeld. De uitslag was 20-2. Morgen spelen we de laatste poulewedstrijd tegen China, één van de zwakste landen op dit WK. Zaterdag moet Nederland echt aan de bak in de finale.