top of page

Nieuws

September 27, 2023

Bondstrainingen voor U13 en U17 jeugd

Op zondag 8 oktober staat in Den Haag (sportcampus Zuiderpark) de volgende NRB jeugdbondstraining voor de U13 en U17 op het programma. De jeugdspelers die hiervoor in aanmerking komen zijn persoonlijk uitgenodigd. De training voor de U13 is van 10.00 tot 11.45 uur. De U17 traint van 12.00 tot 13.45 uur.

March 18, 2023

Gastvrij Brunssum ontvangt jeugdteams in nieuwe sporthal

Zaterdag 18 maart werden er in Brunssum jeugdwedstrijden gespeeld.
Jeugdteams uit Eindhoven, Den Haag, Moerkapelle, Antwerpen en Brunssum kwamen deze dag in actie.

Placeholder Image
November 27, 2022

ZRC BENELUX KAMPIOEN 2022

Afgelopen zondag werd in Valkenswaard de NRB Benelux competitie 2022 afgesloten met een Final Four finaledag. In de eerste halve finale speelde het Belgische Modern tegen ZRC uit Zaandam. Na een 2-0 ruststand in het voordeel van Modern wist ZRC de wedstrijd knap met 3-4 te winnen.

Placeholder Image
October 30, 2022

VALKENWAARDSE RC BEKERKAMPIOEN 2022

VRC heeft NRB beker gewonnen door met 2-1 van HC Kurink te winnen en met 5-3 van Kon. Modern SCW. Na afloop mocht VRC aanvoerder Joey van den Dungen uit handen van NRB/TCR voorzitter Jean Pierre Vroomen de beker in ontvangst nemen.

Placeholder Image
October 1, 2022

JEUGDWEDSTRIJDEN IN MOERKAPELLE

Op zaterdag 1 oktober kwamen de jeugdteams van Rolling'90, Marathon, Modern Wilrijk en Brunssum in actie. In eerste instantie zouden de wedstrijden bij Marathin in Den Haag gespeeld worden maar vanwege de slechte weerverwachting werden de wedstrijden verplaatst naar de overdekte locatie van Rolling'90 in Moerkapelle.

September 18, 2022

Tweede ronde bekercompetitie 2022

EHRC Marathon en Modern SCW plaatsen zich voor finaleronde NRB beker 2022
Marathon en Modern hebben zich verzekerd voor een plaats in de finale ronde van de NRB beker. Zowel Marathon als Modern wisten te winnen van ZRC-2.

June 18, 2022

Jeugdrolhockeydag in Antwerpen

Vandaag was de jeugdrolhockey dag in Antwerpen. Teams uit Eindhoven Den Haag, Brunssum en Antwerpen speelde onderlinge wedstrijden onder tropische omstandigheden.
Onze zuiderburen hadden partytenten neergezet langs de baan zodat de wisselspelers van de spelende teams fijn in de schaduw konden zitten.

May 14, 2022

Jeugdrolhockeywedstrijden in Den Haag

Op zaterdag 14 mei werden op de rolschaatsbaan Zuiderpark in Den Haag jeugdrolhockey gespeeld. Jeugdteams van de verenigingen RC de Lichtstad, Kon. Modern, Rolling'90 en het thuisspelende Marathon konden hun krachten onderling meten.

September 25, 2021

Nationale trainingsdag voor de jeugd in Eindhoven

De afgelopen periode heeft de sectie rolhockey, onder leiding van haar voorzitter Jean Pierre Vroomen, zich ingespannen om samen met de rolhockey spelende verenigingen een jaarplan voor het seizoen 2021- 2022 op te stellen gebaseerd op de nieuwe visie van de NRB.

March 2, 2021

ROLHOCKEY BATTLE BIJ ZAPPSPORT

Komende zaterdag 6 maart besteedt Zappsport aandacht aan rolhockey !
In het vaste onderdeel "The Battle" van dit populaire jongerenprogramma over sport gaan drie jongens en drie meisjes de strijd met elkaar aan

September 20, 2020

Catalaanse sticks voor de jeugd !

Vanuit Catalonie heeft de jeugdafdeling rolhockey van de Nederlandse Rolschaats Bond ondersteuning gekregen in de vorm van rolhockey sticks.
Francesc Borrel uit palafrugell, vader van Oranje international Tim Borrell van Campen, heeft via zijn catalaans rolhockey netwerk sticks verzameld en beschikbaar gesteld aan de Nederlandse jeugdteams.

September 19, 2020

Yes we mogen weer rolhockeyen !

Na een lange lock-down periode mochten we op zaterdag 19 oktober eindelijk weer een jeugdevenement organiseren.
Op de rolschaatsbaan in Den Haag kwamen de jeugdteams van Marathon, Brunssum, Rolling'90 en Lichtstad weer bij elkaar om gezamenlijk te trainen en onderling wedstrijden te spelen.

bottom of page