top of page
< Back

Gastvrij Brunssum ontvangt jeugdteams in nieuwe sporthal

Zaterdag 18 maart werden er in Brunssum jeugdwedstrijden gespeeld.
Jeugdteams uit Eindhoven, Den Haag, Moerkapelle, Antwerpen en Brunssum kwamen deze dag in actie.

Gastvrij Brunssum ontvangt jeugdteams in nieuwe sporthal

BRUNSSUM - Zaterdag 18 maart werden er in Brunssum jeugdwedstrijden gespeeld.
Jeugdteams uit Eindhoven, Den Haag, Moerkapelle, Antwerpen en Brunssum kwamen deze dag in actie.
De vereniging RC Brunssum maakt sinds enkele jaren gebruik van een gloednieuwe sporthal welke onderdeel uitmaakt van een een basisschool. Voorzitter Nico Janssens:"We spelen hier nu een paar jaar. We zijn ontzettend tevreden met deze accommodatie.
Bij de bouw van de sporthal hebben we veel inspraak gehad en de rolschaatsvloer die in deze sporthal is neergelegd heeft de gemeente op ons advies gedaan. Het is een echte rolschaatsvloer en is bij uitstek geschikt voor onze mooie rolschaatssport. De wethouder van onze gemeente is vandaag langs gekomen voor een bezoek en heeft kennis kunnen maken met onze rolhockeysport".
Ook Martin Kuipers van de vereniging Brunssum is een tevreden man:"Als kleine vereniging is het toch wel bijzonder dat wij in deze fraaie sporthal jeugdcompetitie wedstrijden mogen organiseren. Samen met veel vrijwilligers gaan we er een mooie sportdag van maken".
En dat is zeker gelukt. De jeugdteams werden met Limburgse gastvrijheid ontvangen en op de rolschaatsbaan waren mooie en spannenede jeugdwedstrijden te aanschouwen. Al met al een zeer geslaagde dag in het Limburgse Brunssum. Op naar de volgende speeldag voor de jeugd.

bottom of page