top of page

JEUGDROLHOCKEYDAG IN ZAANDAM


19 maart 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een geweldige rolhockey dag was het afgelopen zaterdag in Zaandam.De eerste NRB jeugddag was zeer succesvol.
Mooi om de nieuwe rolhockey generatie van de toekomst aan het werk te zien. Onder de bezielende leiding van de trainers Beer Fresco, Edwin Konijn en Jim Verharen werkte de jeugd een gevarieerd programma af. Ook mooi om te constateren de positieve betrokkenheid van de ouders en begeleiders.


De dag begon met een welkomstwoord van voorzitter Ben Veerman. Hierna werd een rolhockey spelregel quiz gespeeld onder leiding van quizmaster Beer Fresco. Met behulp van de smartphone moesten er diverse spelregel vragen beantwoord worden. Erg informatief maar ook super gaaf.
 

Hierna mochten de kinderen los op de rolschaatsbaan. Onder toeziend oog van onder meer de bondscoach Marty van den Brand werd een leerzame rolhockey training afgewerkt.
In de tussentijd kregen de ouders en begeleiders van de verenigingen van het bestuur sectie rolhockey een nadere toelichting over de toekomstplannen van de bond met betrekking tot de jeugd.
De dag werd afgesloten met onderlinge wedstrijdjes. Na afloop kregen de deelnemers uit handen van bondsvoorzitter Ben Veerman een certificaat uitgereikt.

 

Een zeer geslaagde dag, met dank aan alle trainers, begeleiders, ouders en de vrijwilligers van de Zaanse vereniging ZRC.
Op naar 20 mei wanneer in Den Haag de tweede NRB jeugddag wordt georganiseerd.

bottom of page