top of page

Nieuwe impuls voor jeugdrolhockey

26 mei 2015

Om het jeugdrolhockey bij de verenigingen te ondersteunen heeft de sectie rolhockey van de NRB rolhockeymateriaal beschikbaar gesteld voor de clubs. Binnenkort kunnen de clubs beschikken over een materialen pakket bestaande uit rolhockey rolschaatsen, beschermingsmateriaal en rolhockey sticks. Dit alles om bij de clubs het werven van nieuwe jeugdleden te ondersteunen.

Nico Janssen van de sectie rolhockey: ”In het kader van ons jeugdplan is dit een belangrijke stap. Wij geven de verenigingen hiermee het juiste gereedschap om aan de gang te gaan met werven van nieuwe jeugdleden. Het materiaal blijft eigendom van de bond, de clubs krijgen het in bruikleen".

Afgelopen maandagavond nam Robbie van Dooren namens VRC het eerste pakket rolhockey materialen in ontvangst. Robbie van Dooren: "Wij zijn hier ontzettend blij mee en kunnen dit als club erg goed gebruiken. Potentiele nieuwe jeugdleden kunnen nu gelijk op echte goede rolhockey rolschaatsen laten oefenen. Samen met de scheendekkers, kniedekkers en rolhockey sticks maakt het helemaal compleet”. 

Please reload

bottom of page