top of page

Prachtig afscheid voor Arjan van Gerven

21 september 2013

Valkenswqaard – Nadat Arjan van Gerven eind vorig seizoen bekend had gemaakt een einde te maken aan zijn indrukwekkende rolhockey carrière , stond gisteravond in Valkenswaard speciaal voor hem georganiseerde afscheidswedstrijden op het programma. Samen met een groot aantal rolhockey vrienden kwam "Team ARJAN" uit tegen de selectie van de Valkenswaardse roller club. 

In een goed gevulde rollerhal werd Arjan voorafgaande aan de wedstrijden toegesproken door de voorzitter van de Valkenswaardse Rollerclub Marty van den Brand.
Marty bedankte Arjan voor alles wat hij voor de club heeft betekend. 

 

Hierna begonnen de wedstrijden en de teams maakten er zaterdagavond vermakelijk duels van, waarbij zichtbaar plezier werd gemaakt.  Hoogtepunt van de avond was het meespelen van Arjan's zoon Noel in de laatste 5 minuten van de wedstrijd en met schitterende doelpunten de show stal. 

 

Na afloop van de wedstrijden was er uiteraard ook nog even tijd voor het gesproken woord.  Namens de Nederlandse Rollersports Bond bedankte Eef Bal Arjan voor zijn verdiensten voor het Nederlandse rolhockey. Maar liefst 400 interlands speelde Arjan in zijn carriere voor het Nederlands rolhockey team. 

De avond werd besloten met een gezellig feest in de sportkantine waarbij veel herrinneringen aan vroeger werden opgehaald.

Al met al een zeer passend afscheid voor een groot sportman.

Please reload

bottom of page