top of page

NRB competitie 2013 gaat weer verder

9 juni 2013

Den Haag - De Nederlandse competitie 2013 gaat komende zondag 16 juni weer verder met de tweede speelronde welke door de aanwezigheid van de Belgische deelnemer Kon. Modern S.C.W. ditmaal in Antwerpen wordt gespeeld. R.C. De lichtstad bezet na de eerste speelronde de eerste plaats en het programma is zondag zeer interessant daar alleen de nummers één, twee en drie uit het klassement tegen elkaar gaan uitkomen. 

Programma 2e speelronde zondag 16 juni 2013
De organisatoren van de vereniging Kon. Modern S.C.W. hebben drie competitiewedstrijden te organiseren en deze ook in goede banen te leiden. Om 11:00 uur de wedstrijd R.C. De Lichtstad tegen E.H.R.C. Marathon, 12:15 uur E.H.R.C. Marathon tegen Kon. Modern S.C.W. en om 13:30 uur R.C. De Lichtstad tegen Kon. Modern S.C.W. De speellocatie is gelegen aan het Berkenveldplein in de Antwerpse wijk Wilrijk. 

Programma competitie 2013
De competitie om het Nederlands kampioenschap 2013 wordt in zeven speelronden gespeeld waardoor de deelnemende teams gedurende het seizoen de gelegenheid hebben om internationale toernooien te organiseren en deel te nemen aan internationale toernooien. Ronde 1 is op zaterdag 27 april j.l. in Brunssum gespeeld. Ronde 2 op zondag 16 juni in Antwerpen, Ronde 3 op zaterdag 22 juni in Antwerpen, Ronde 4 op zaterdag 24 augustus in Den Haag, Ronde 5 op zondag 1 september in Den Haag, Ronde 6 op zondag 29 september in Eindhoven en de ontknoping op zondag 10 november in Zaandam.

Stand competitie 2013
Tot en met de eerste speelronde is de volgende stand aan de orde.
1e plaats R.C. De Lichtstad (Eindhoven), 6 punten
2e plaats E.H.R.C. Marathon (Den Haag), 3 punten
3e plaats Kon. Modern S.C.W. (Antwerpen), 3 punten
4e plaats R.V. Brunssum/Valkenswaardse RC  (Brunssum), 2 punten,
5e plaats Zaanse Roller Club (Zaandam), 0 punten.

Extra deelnemer (Breaking news)
Enkele dagen geleden heeft de bekende Belgische vereniging met een grote historie, R.V. Rolta, bekend gemaakt dat het momenteel in voorbereiding is om te gaan deelnemen aan de Nederlandse competitie 2014. De competitieleider van de Nederlandse Rollersports Bond heeft de aanvraag in behandeling voor het nieuwe seizoen in behandeling. De Nederlandse rolhockeyliefhebber zal het initiatief alleen maar toejuichen want wedstrijden met het team uit de universiteitsstad Leuven staan immers altijd borg voor sportieve spanningen. 

Please reload

bottom of page