top of page

Zorgen in Nederlandse kamp

14 juli 2018

La Coruna - De Oranje selectie is op vrijdagmiddag aangekomen in La Coruna. In de avond werd een vriendschappelijk wedstrijd gespeeld tegen een regionaal selectieteam. Na een goede nachtrust stond op zaterdagochtend een trainingssessie op het programma in Palacio de los Deportes de Riazor, om alvast te wennen aan de EK rolschaatsbaan.

In de oefenwedstijd van vrijdag heeft Eric Boersma een polsblessure opgelopen. Zaterdagochtend bleek de blessure dusdanig ernstig was dat fysio Tino Simons besloot om met Eric naar het ziekenhuis te gaan om foto's te laten maken. Het is nu wachten op de uitslag. Uiteraard hopen we dat Eric op zondag inzetbaar is als we in de eerste wedstrijd het moeten opnemen tegen Duitsland. Op de Rollergames van 2017 liep Eric ook al een ernstige blessure op aan het begin van het toernooi en was daardoor niet meer inzetbaar. Het nu wachten op de uitslag en duimen dat de blessure meevalt.

Vanavond om 19.00 uur is de openingsceremonie van het EK direct gevolgd door de openingswedstrijd tussen topfavoriet Spanje en Engeland.

 

Please reload

bottom of page