top of page
< Back

TON SORENSEN ONTVANGT KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING

Op vrijdag 24 april werd rolhockey scheidsrechter en commissielid Ton Sorensen in het zonnetje gezet, Hij kreeg in zijn woonplaats Dordrecht een koninklijke onderscheiding, lid in de Orde van Oranje Nassau, tijdens de welbekende lintjesregen.

TON SORENSEN ONTVANGT KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING

25 april 2020

Dordrecht - Op vrijdag 24 april werd rolhockey scheidsrechter en commissielid Ton Sorensen in het zonnetje gezet, Hij kreeg in zijn woonplaats Dordrecht een koninklijke onderscheiding, lid in de Orde van Oranje Nassau, tijdens de welbekende lintjesregen. De uitreiking was dit jaar wel in aangepaste vorm vanwege de corona maatregelen.

Ton Sorensen is sinds 1985 vrijwilliger bij de Nederlandse Rolschaats Bond, sectie rolhockey. Hij fungeert als hoofd scheidsrechterszaken, scheidsrechter en als lid van de technische commissie. Hij fluit wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast is de heer Sörensen ambassadeur voor het jeugdrolhockey.

Sinds 24 jaar is hij bestuurslid, secretaris van en vrijwilliger bij de Carnavalsstichting De Merwekrabbers te Dordrecht. Hij organiseert mede festiviteiten en onderhoudt het contact met de kerken, de gemeente en verzorgingshuizen voor de revue-avonden voor ouderen en minderbedeelden. Ook fungeerde Ton als jeugdbegeleider en prins.

Het sectie bestuur rolhockey van de NRB feliciteerd Ton Sorensen van harte met zijn welverdiende onderscheiding.

bottom of page